

## **EFRAG FR TEG - CFSS MEETING**

## **AGENDA**



Tuesday 4 July 2023 | 09:00 - 18:00



EFRAG OFFICES - 35 Square de Meeûs - 1000 Brussels

TIME	SESSION	PRESENTER
09:00 - 09:40	Closed session	
09:00 - 09:05 (5 min)	1. Welcome and approval of minutes	Jens Berger
09:05 - 09:35 (30 min)	2 5. EFRAG Update, IASB, ESMA, EC Update  The IASB and ESMA staff updates will be provided in writing ahead of the meeting. The closed session is set up to address any questions that EFRAG FR TEG-CFSS members may have.	Jens Berger
09:35 - 09:40 (5 min)	Break (to open the public meeting)	
09:40 - 18:00	Public session	
09:50 - 10:35 (45 min)	6. Primary Financial Statements  To provide an update on the project and seek advice on illustrative examples (ASAF topic)	Project Team
	To provide an update on the project and seek advice on illustrative examples (ASAF	Project Team
(45 min)	To provide an update on the project and seek advice on illustrative examples (ASAF topic)	Project Team  Project Team



TIME	SESSION	PRESENTER
	the 'present obligation' recognition criterion in IAS 37 (ASAF topic)	
12:15 - 12:40 (25 min)	9. Business Combinations–Disclosures, Goodwill and Impairment To gather any questions or comments in	Project Team
	preparation for the education session on the IASB's proposals on disclosure requirements about business combinations focusing particularly on the package of requirements on subsequent performance of business combinations and expected synergies (ASAF topic)	
12:40 - 13:25 (45 min)	Lunch break	
13:25 - 14:25 (60 min)	10. Climate-related Risks in the Financial Statements	Project Team
	To seek input on the nature and causes of stakeholder's concerns about the reporting of climate-related risks in the financial statements and possible courses of action (ASAF topic)	
14:25 - 15:10	11. Equity Method	Project Team
(45 min)	To seek views on whether the IASB should publish an exposure draft of amendments to IAS 28 or a revised IAS 28 (ASAF topic)	
15:10 - 15:25 (15 min)	Break	
15:25 - 15:55	12. IFRS IC discussions	Project Team
(30 min)	To provide an update on IFRS IC discussions	
15:55 - 16:55	13. ISSB Agenda consultation	Project Team
(60 min)	To collect input on the ISSB Agenda consultation	
16:55 - 17:55	14. SASB methodology	Project Team
(60 min)	To collect input on the SASB methodology	
17:55 - 18:00 (5 min)	15. Agenda topics for next EFRAG TEG- CFSS and ASAF meetings	Sapna Heeralall
	An update on the IASB work plan and to discuss members' views on the preliminary agenda for the next ASAF meeting	
18:00	End of EFRAG FR TEG-CFSS meeting	



## Important communication to the members: Sessions 1 to 5 relate to the following items: 01. Minutes (drafting suggestions) 02. EFRAG Update 03. IASB / IFRS IC Update

- 04. ESMA Update
- 05. EC Update